Bel voor  meer info 06 425 656 92

Home    Over ons     Gelaat    Weleda    Pedicure    Prijslijst    Contact   

salon josien - schoonheidssalon en pedicure

 GELAAT & massage

WELEDA VERWENBEHANDELING

In deze behandeling staat ontspanning en waarneming van geuren centraal. Indien gewenst wordt de behandeling gestart met een voetenbad. Na de oppervlakte-reiniging en huidanalyse, volgt een dieptereiniging met het verwijderen van onzuiverheden. Tijdens het leemmasker krijgt u een voetmassage. Hierna volgt de klassieke gezicht- en décolleté-massage met een heerlijke olie, aangepast aan de conditie van de huid. Een voedend/verzorgend masker en eindigend met het aanbrengen van een dag/nachtcrème.

WELEDA SKIN RETREAT BEHANDELING

Voor een totale ontspanning is het van belang dat niet alleen aan het gelaat/decolleté aandacht wordt besteed maar het volledige plaatje. De behandeling begint met een heerlijk voetenbad, hierna volgt de Body Balancing, een ontspanningstechniek waarbij je helemaal tot rust komt, oppervlakte reiniging, verwijderen van onzuiverheden en tijdens het leemmasker een beenmassage. Hierna volgt de leadplant massage, de Iris, Rosa Mosqueta, Granaatappel, Evening Primrose of Amandelmassage. Tijdens het verzorgende masker een armmassage. Eindigend met een bodywake-up en het aanbrengen van een dag/nachtcrème.

WELEDA BASISBEHANDELING

Bij deze behandeling wordt gestart met oppervlaktereiniging en huidanalyse. Hierna volgt  een dieptereiniging  met het verwijderen van onzuiverheden.  De behandeling wordt afgesloten met een verzorgend masker en het aanbrengen van de dag/nachtcrème.

Kortelandseweg 41

2631 ND Nootdorp

Tel.: 015 310 76 98

Mobiel : 06 425 656 92

info@salonjosien.nl

Aangesloten bij Provoet

U kunt voor de deur parkeren.

salon josien - schoonheidssalon en pedicure
salon josien - schoonheidssalon en pedicure