JOSIEN

van de Sande

DE START

Na het voltooien van mijn opleiding in 2008 heb ik mijn praktijk aan huis geopend. Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij opleidingsinstituut Dangremond te Den Haag.

GELAATSBEHANDELINGEN

Bij de gelaatsbehandeling werk ik met de zeer uitgebreide productenlijn van Weleda. Via Weleda houd ik mijn kennis bij via diverse workshops en cursussen. Na een aantal jaren behandelingen met Weleda producten te hebben gegeven ben ik nu sinds begin 2017 officieel “Weleda Premium Partner”. Dit houdt in dat ik de opleiding voor de “skin retreat behandeling” met succes heb afgerond. Met veel plezier geef ik nu complete verwenbehandelingen waarbij aandacht is voor het gehele lichaam. U ervaart bij iedere productlijn een bijbehorende massage die bij u past op dat moment. Daarbij heeft u keuze uit een basisbehandeling, een verwenbehandeling en de complete Weleda Skin Retreat behandeling waarbij uw lichaam van top tot teen aandacht krijgt.

 

PEDICURE

Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook pedicure. Ik ben ook in het bezit van de aantekeningen "Voetverzorging bij Diabetici” en "Voetverzorging bij Reumapatiënten”. Verder houd ik mijn kennis bij door diverse workshops en cursussen te volgen.

Voor de voetverzorging werk ik met de producten van HFL.

 

Bel voor  meer info 06 425 656 92

Home    Over ons     Gelaat    Weleda    Pedicure    Prijslijst    Contact   

salon josien - schoonheidssalon en pedicure

Kortelandseweg 41

2631 ND Nootdorp

Tel.: 015 310 76 98

Mobiel : 06 425 656 92

info@salonjosien.nl

Aangesloten bij Provoet

U kunt voor de deur parkeren.

salon josien - schoonheidssalon en pedicure
salon josien - schoonheidssalon en pedicure