PEDICURE

Voetverzorging; een absolute noodzaak

afspraak maken

VOETVERZORGING

Voetverzorging is voor iedereen geschikt, zowel voor mannen als vrouwen, jong en oud, sporter of geen sporter, iedereen is gebaat bij een goede verzorging van de voeten. Want immers; Voetverzorging is geen overbodige luxe, het is absolute noodzaak.

Heeft u er weleens bij stilgestaan dat het hele gewicht op uw voeten neerkomt en dat bij pijnlijke voet(en) je onbewust van houding gaat veranderen wat rug-, nek-, heup- of knieklachten kan veroorzaken?

DIABETISCHE VOETVERZORGING

(in bezit van aantekening)

Een goede voetverzorging bij patiënten met diabetici is erg belangrijk. Omdat, als gevolg van de diabetes, het gevoel kan verminderen, worden wondjes/beschadigingen (te) laat opgemerkt. Dit kan tot ernstige complicaties leiden. De pedicure heeft hierin een preventieve rol.

 

REUMATISCHE VOETVERZORGING

(in bezit van aantekening)

De reumatische voet is vaak erg kwetsbaar. Door standveranderingen, slijtage van de gewrichten en ontstekingen zijn de voeten erg gevoelig. Een gespecialiseerde behandeling is dan noodzakelijk. Als reumapatiënt kunt u in sommige gevallen in aanmerking komen voor een vergoeding. Raadpleeg hierover uw zorgverzekeraar.

 

Bel voor  meer info 06 425 656 92

Home    Over ons     Gelaat    Weleda    Pedicure    Prijslijst    Contact   

salon josien - schoonheidssalon en pedicure

Kortelandseweg 41

2631 ND Nootdorp

Tel.: 015 310 76 98

Mobiel : 06 425 656 92

info@salonjosien.nl

Aangesloten bij Provoet

U kunt voor de deur parkeren.

salon josien - schoonheidssalon en pedicure
salon josien - schoonheidssalon en pedicure